10 Kasım 2014 Pazartesi

“Kamudan Al Haberi” Uygulaması Artık Mobilde!

ceptelefonu
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Twitter ve Facebook uygulaması “Kamudan Al Haberi” kullanıcılarıyla buluşuyor.
Farklı sosyal medya platformlarına tek yerden erişim kolaylığı sağlayan uygulama ile devlet ve hükümet yetkililerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerin sosyal medya hesaplarına tek kaynaktan, doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşılabiliyor. Ücretsiz olarak indirilebilen iOS-Android uygulaması “Kamudan Al Haberi” ile kullanıcılar, paylaşılan içerikleri uygulama üzerinden kendilerine ait Twitter ve Facebook hesapları ile bağlanarak RT edip, favorilerine ekleyebiliyor, aynı zamanda Facebook’ta beğenip paylaşabiliyor. Ayrıca Kamudan Al Haberi Uygulaması Facebook ve Twitter paylaşımlarını aynı zaman akışında gösteren tek uygulama olma özelliği de taşıyor.
Hükümet ve bakanlık üyelerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin, İl belediye ve başkanlarının, üniversitelerin hesaplarının paylaşımlarını takip edebileceğiniz uygulamayı App Store’dan ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz
Google Play’den indirmek için
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greyhouse.android.kamudanalhaberi
App Store’dan indirmek için:
https://itunes.apple.com/us/app/kamudan-al-haberi/id889657629?mt=8

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini