14 Kasım 2014 Cuma

Garanti Bankası İş Başvurusu 2015

garanti_bankasi_is_basvurusu_2015
Günümüzde iş arayanlar ve eleman arayanlar için çok sayıda fırsat bulunmaktadır. İş ve eleman arayanları buluşturan platformlar sayesinde internetten iş başvurusu yapılmaktadır. Bankalar iyi bir kariyer hedefleyenlerin en çok çalışmak istedikleri kurumların başında gelmektedir. Huzurlu bir çalışma ortamı, düzeyli amir- memur ilişkileri, iyi ve düzenli maaş garantisi gibi sebeplerden dolayı bankacılık günümüzün mesleklerinden birisi haline geldi. 2015 yılında personel almayı hedefleyen sektörlerin başında bankacılık geliyor.
2015’te çok sayıda eleman almayı hedefleyen bankalardan birisi de Garanti Bankası. Garanti Bankası, 985 şubesi ve 18.928 çalışanıyla finans sektörünün parlayan yıldızlarından birisidir. Yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da yatırımlarını ve hizmetlerini sürdüren finans kuruluşu, bankacılık hizmetleri dışında yatırım bankacılığı, faktoring, leasing, sigortacılık vb. hizmetler alanında da öncü durumda. Garanti Bankası hızlı büyümesini 2015 yılında da sürdürmeyi hedeflemektedir.  Finans sektörünün lideri olmaya aday banka, personel alımlarına 2015 yılında da devam ediyor. Eğer sizde Garanti Bankası’nda çalışmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın.
Garanti Bankası 2015 yılında da şube sayısını arttırmaya, bünyesindeki hizmetler grubundaki çalışan sayısını arttırmayı hedeflemektedir.
Garanti Bankası çeşitli illerde açılacak yeni şubeleri ve mevcut şubeleri için personel alımına devam ediyor. Bankanın yeni mezunlar ve deneyimli personel için farklı pozisyonlarında alımlar yapacağı duyuruldu.
Garanti Bankası 2015 yılında başta Gişe Asistanı olmak üzere, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Merkezi Satış Temsilcisi, Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi, Part Tıme/Full Tıme Gişe Asistanı, Bireysel Satış Danışmanları, Bireysel Danışman, Sözleşme Hukuk Uzmanları, Portföy Yöneticileri, Veri Kalitesi Yetkilisi ve en az Lise mezunu, telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapacak satış temsilcileri alacak.
Garanti Bankası 2015 iş ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak üzere tıklayınız. 

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini