14 Kasım 2014 Cuma

DenizBank İş Başvurusu 2015

denizbank_is_basvurusu_2015
Bankalar iyi bir kariyer hedefleyen gençlerin çalışmayı en çok istedikleri kurumların başında gelmektedir. Nezih bir çalışma ortamı, amir- memur düzeyli çalışma ortamı, iyi ve düzenli maaş garantisi gibi sebeplerden dolayı bankacılık günümüzün mesleklerinden birisi haline geldi. 2015 yılında personel almayı hedefleyen sektörlerin başında bankacılık geliyor.
2015’te çok sayıda eleman almayı hedefleyen bankalardan birisi de Denizbank. İlk başlarda Türk denizcilik sektörünü finanse etmek amacıyla devlet eliyle kurulan Denizbank, 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank  bankasının yönetiminde yatırımlarını ve hizmetlerini sürdürmektedir.
Bankacılık hizmetleri dışında yatırım bankacılığı, faktöring, leasing, sigortacılık vb. hizmetler de veren “DenizBank Finansal Hizmetler Grubu” hızlı büyümesini 2015 yılında da sürdürmeyi hedeflemektedir.  Finans sektörünün lideri olmaya aday banka, 13 grup şirketle birlikte toplamda 14,412 çalışanı ve yurtdışı iştirakleri dahil olmak üzere toplam 724 şubesiyle hizmet vermektedir.
DenizBank 2015 yılında da şube sayısını arttırmaya, bünyesindeki hizmetler grubundaki çalışan sayısını arttırmayı hedeflemektedir.
DenizBank 2015 açık pozisyonları arasında başta Bireysel Satış Danışmanları olmak üzere, Bireysel Danışman, Sözleşme Hukuk Uzmanları, Rusça  bilen Tercümanlar, Portföy Yöneticileri, Veri Kalitesi Yetkilisi ve en az Lise mezunu, telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapacak satış temsilcileri alacak.
DenizBank 2015 açık pozisyonlarını görmek ve iş ilanlarını incelemek içinTıklayınız. 
DenizBank Genel İş Başvurusu yapmak üzere tıklayınız. 

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini