8 Ağustos 2016 Pazartesi

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alım Ilanı



personel_alimi
JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU
Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Subay ihtiyacını karşılamak amacıyla lisans düzeyinde Jandarma, Kara Havacılık, İstihkam ve Muhabere sınıflarında erkek personel alınacaktır.
Kara Havacılık, İstihkam ve Muhabere sınıfları için www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan başvuru kılavuzunda belirlenen Lisans programlarından alım yapılacaktır. Jandarma sınıfında ise tüm lisans programlarından alım yapılacaktır.

Adayların lisans programlarından mezun ya da kesin kayıt tarihinden önce mezun olması zorunludur.
1. BAŞVURU ŞARTLARI:
a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak.
b. En az dört yıllık lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.
Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olmak.
www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan Sözleşmeli Subay Başvuru Kılavuzunda düzenlenmiş olan “Sözleşmeli Subay adaylarında aranacak nitelikleri taşımak.”
BAŞVURU YERİ. ZAMANI VE ŞEKLİ:
Sözleşmeli subay sınavına adaylar başvurularını, 23 Eylül 2016 -14 Ekim 2016 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır.
Adayların başvuru sonuçlarının açıklanması sırasında seçme sınavlarına ilişkin uygulanacak sınavlar ve gelirken getirecekleri belge ve malzemelere ilişkin duyuru www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacaktır.
Kılavuzun tamamı okunmadan, internet ortamında başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.
İLETİŞİM;
Beytepe Korgeneral Şehit İsmail Selen Kışlası J.Gn.K.lığı Personel Temin Merkezi Komutanlığı Subay Kısmı Beytepe/ANKARA’ dır.
Tel: (0312) 464 48 36 (Hafta içi 09.00-17.30 saatleri arası)
İnternet Adresi: www.jandarma.tsk.tr

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini