15 Şubat 2016 Pazartesi

Hayat Kurtaran Chrome Eklentileri!

chrome-eklentileri
Gün gelecek siz hiç aramak için uğraşmayacaksınız. İnternete bağlandığınızda arama motorları ihtiyacınız olan şeyleri ekranınıza getirecek… Ama şimdi değil  Şimdilik arama motorları ne istediğinizi anlasın diye en azından tek harf tuşlamalısınız…
Ya da internet kullanımınızı kolaylaştırmak, aradığınız bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşmak için Google Ghrome‘un hayat kurtarıcı eklentilerini deneyebilirsiniz. İşte bunlardan birkaçı;
1) FVD Downloader ile videoları bir çırpıda indirin!

2) Reklamlardan kurtulmanın yolu çok basit; AdBlock! Web sitelerinin her yerinden fışkıran reklamlardan sizde bıktıysanız onları kapatan bu eklentiyi çok seveceksiniz.
3) Güvenli internet için; Website Blocker… Özellikle anne ve babaların seveceği bu eklenti sayesinde ziyaret edilmesini istemediğiniz siteleri engelleyebilirsiniz.
4) Link paylaşmak için kopyala/yapıştır yapmanıza gerek yok, Delicious Bookmarks Extension kullanın! Bu eklentiyi yükledikten sonra paylaşmak istediğiniz sayfadayken eklentilerin bulunduğu bölüme tıklayarak bulunduğunuz sayfayı sosyal medyada  anında paylaşabilirsiniz.
5) Uzaktan bilgisayar erişimi için; Chrome Remote Desktop. Bu eklenti sayesinde evdeki bilgisayarınızdan iş yerinizdeki bilgisayara bağlanabilirsiniz….
6)  Bilgisayarınızdan SMS  göndermek için; MightyText  sürekli bilgisayar başında çalışıyorsunuz ve  cep telefonunuza bile bakacak vaktiniz yoksa bu eklenti tam size göre.

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini