14 Kasım 2014 Cuma

İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru alımları 2015

is_bankasi_cagri_merkezi_memuru_alimlari_2015
Türkiye İş Bankası 2015 yılına sayılı günler kala büyük bir hızla memur alımlarını da sürdürüyor. Türkiye’nin en köklü bankasına çeşitli pozisyonlarda memur alımları yapılmak üzere sınavlar düzenleniyor.
İş Bankasına memur alınacak pozisyonlardan birisi de Çağrı Merkezi Operatörlüğü. İş Bankası İstanbul İçin Çağrı Merkezi Memuru almak üzere ilan yayımladı.
İstanbul İli Çağrı Merkezi Memur Alım Sınavı -17.11.2014 ve İzleyen Tarihler
Türkiye’nin en prestijli bankasında  Çağrı Merkezinde görevlendirilmek üzere, 17 Kasım 2014 ve izleyen tarihlerde Memur Alım Sınavı düzenlenecektir. Türkiye İş Bankası Çağrı Merkezi Operatörü almak üzere sınav düzenliyor. İş Bankası İstanbul merkezinde görev yapmak üzere özel güvenlik personelleri alınacak.
Bankamızın İstanbul Çağrı Merkezi müdürlüğünde görevlendirilmek üzere, 17 Kasım 2014 ve izleyen tarihlerde sınav düzenlenecektir.
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
İletişim ve ikna yeteneğine sahip,
İnsan ilişkilerinde başarılı,
Güzel ve akıcı Türkçe konuşan ve üniversitelerin, 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olan adaylar ilana başvurabilir.
Sınava başvurular 13 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 10:00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir.
Türkiye İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru alımı diğer şartlarını incelemek ve başvuru yapmak için Tıklayınız!

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini